Helgkurs i entreprenörskap och on camera-teknik för skådespelare

Hur blir jag bättre på auditions framför en filmkamera? Hur kan jag slipa och bygga min showreel och maximera mina chanser att personer som kan anställa mig ser den? Vad är en bra ansiktsbild (headshot)? Och viktigast av allt – hur utmärker jag mig bland alla konkurrenter när jag väl fått den där provfilmningen för rollsättaren som jag jagat så länge? Skådespelarna Christian Magdu och Kevin E. West har byggt framgångsrika, internationella skådespelarkarriärer inom film och tv. Tillsammans har de över 80 produktioner på sina CV:n, från tv-serierna Lost, CSI, och Justified till Johan Falk-filmerna och nu delar med sig av sina bästa tips under en unik helgkurs i entreprenörskap och on camera-teknik (filmskådespeleri) i Stockholm och Göteborg. Läs mer på A Date with Hollywood.